fbpx

Прикарпатського війта, якого спімайли п'яного за кермом, підозрюють у браконьєрстві. ВІДЕО

Суспільство 11:40, 30.11, 2018

Сільського голову села Довге Тисменицького району Романа Червака спіймали п'яним за кермом позашляховика, коли той у полі полював на зайців.

Єгері про незаконні дії сільського голови знають давно. Минулого року його спіймали за схожих обставин, ще й із незареєстрованою зброєю, йдеться у сюжеті ТСН

Як писав КУРС, ввечері 27 листопада полісмени після погоні затримали п'яного сільського голову. В машині війта правоохоронці знайшли рушницю.

Поліцейських та єгерів на ноги підняли місцеві жителі, які почули постріли. Майже півтори години правоохоронці сиділи у засідці, щоб спіймати мисливця на гарячому. Далі побачили позашляховик у полі, який фарою шукав зайців. Водій позашляховика помітив засідку і почав тікати. Погоня тривала 15 хвилин, поки поліція не заблокувала позашляховик своїми автівками. За кермом був сільський голова села Довге.

Посадовець не приховував, що був напідпитку.

Але навіть бачачи, що полісмени знімають все на камери, запевняв, що керував авто не він, а тверезий товариш. Від освідчення на алкоголь війт відмовився.

Роман Червак своєї провини не визнає.

"Я нігде, нічого не полював. Дозвіл на зброю, зброя у сейфі. Може, когось і ловили. Я не знаю, мене ніхто там не ловив", – сказав Червак журналістам. 

Полювати на зайців можна лише у неділю у світлий час. 

Минулого року Червака спіймали із незареєстрованою зброєю. Суд оштрафував чоловіка і зобов'язав зареєструвати рушницю.

Цього разу війту загрожує лише штраф за п'яну їзду, оскільки вполювати дичину підозрювані у браконьєрстві не встигли.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: