fbpx

Прикарпатському велокрадієві загрожує до трьох років ув'язнення

Суспільство 15:59, 30.06, 2014

Працівники Галицького райвідділу міліції затримали 25-річного жителя села Залуква за викрадення велосипеда, чоловіку загрожує ув'язнення терміном до трьох років.

Як повідомили КУРСу у прес-службі Управління МВС в Івано-Франківській області, працівники міліції отримали повідомлення від жителя Залукви про те, що під час відпочинку з сім’єю на березі річки Луква невідомою особою було викрадено підлітковий велосипед вартістю 1200 гривень, який належить його сину.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Галицького РВ УМВС. Проведеними оперативно-розшуковими заходами міліціонери затримали крадія. Ним виявився 25-річний раніше судимий за незаконне виготовлення наркотичних засобів односельчанин заявника.

Під час спілкування з правоохоронцями затриманий розповів, що, повертаючись додому напідпитку, побачивши велосипед і вирішив забрати його, аби в подальшому продати.

Оперативники вилучили у затриманого викрадений ним транспортний засіб та повернули власникові.

За цим фактом слідчим слідчого відділу Галицького РВ УМВС відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України, згідно з якою правопорушникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: