fbpx

Прикарпатських бізнесменів запрошують до співпраці з польськими партнерами

Економіка 14:27, 26.01, 2016

Розпочав роботу новий веб-сайт порідненого міста Рибнік, орієнтований на інвесторів і представників бізнесу, а також усіх суб'єктів, зацікавлених у економічній співпраці з Республікою Польща. Прикарпатців запрошують долучатися до бізнес-порталу.

На сайті в додатку Baza ofert / Offers доступна інформація про комунальну і приватну нерухомість Рибніка, що призначена для продажу, під інвестиції та для ведення бізнесу. Крім того, на порталі періодично з'являтиметься інформація про проведення міських тендерів та інші важливі для місцевого бізнесу події.

В додатку Partnerzy Współpracują z miastem / Partners City partners – Miasta partnerskie – розміщено коротку інформацію про поріднені міста Рибніка, серед яких і Івано-Франківськ.

Міська влада Рибніка люб’язно запрошує представників бізнес-структур міста Івано-Франківськ та регіону відвідати новий інтернет-ресурс та скористатися можливістю розміщення власних пропозиції для співпраці. Таку пропозицію (польською чи англійською мовою) необхідно надіслати на електронну пошту відділу роботи з інвесторами Уряду міста Рибнік, inwestor@um.rybnik.pl, керівником якого є пан Лукаш Ткоч. Пропозицію буде розміщено на сайті і з нею зможуть ознайомитися відвідувачі порталу. Крім того, вона також буде передана безпосередньо в об'єднання підприємців міста Рибнік. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: