fbpx

Прикарпатських правоохоронців привітали з Днем захисника України

Суспільство 10:08, 17.10, 2016

З нагоди відзначення Дня захисника України в головному управлінні Національної поліції в області відбулися урочисті заходи.

Привітати захисників правопорядку прийшли заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Валерій Крецул, керівництво Нацполіції, ветерани праці, колеги-учасники АТО, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

"Завдяки вашій пильності на сторожі справедливості та дотримання законів громадяни Івано-Франківщини почуваються безпечно і спокійно. Невпинна праця на ниві правопорядку приносить свої результати. Багато змін спостерігаємо сьогодні – це і підвищення рівня довіри до полісменів, вдячність громадян, зменшення випадків порушення закону. Саме тому в День захисника України хочеться висловити вам найщиріші слова вдячності, а особливо тим, хто безстрашно захищає наш спокій на Сході України", – зазначив у виступі Валерій Крецул.

Додамо, що під час заходу поліцейських, які проявили себе під час несення служби, за особисту мужність та героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, зразкове виконання службових обов’язків і з нагоди Дня захисника України нагороджено відзнаками "За бойову звитягу", а також грамотами голови обласної державної адміністрації та обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: