fbpx

Прикарпатських спортсменів – призерів чемпіонату Європи привітали в ОДА

Спорт 15:59, 18.04, 2018

В Івано-Франківській облдержадміністрації відбулася зустріч із призерами та чемпіонами Європи з боротьби самбо і таеквондо.

Начальник управління спорту ОДА Орест Оклієвич привітав спортсменів Івана Пилип’яка, Аллу Бегебу, Олену Сайко, Віталія Солов’я з перемогами на спортивних аренах.
 
Спортсмени поділилися особистими враженнями від участі у престижних міжнародних змаганнях, а їхні тренери – Олег Соловей (Франківськ) та Євген Боднарук (Надвірна) – окреслили найближчі перспективи на майбутнє.

 

Зазначимо, що під керівництвом Євгена Боднарука тренуються чемпіонки Європи з самбо Катерина Саблєва (вагова категорія 44 кг) та Алла Бегеба (48 кг). Цьогоріч прикарпатські самбістки здобули нагороди у Празі, де відбувалася молодіжна континентальна першість. У заключний, третій, змагальний день збірна України завоювала 9 медалей, з них – дві золоті. 

Чемпіоном Європи з таеквондо став Віталій Соловей (тренер – Олег Соловей), якому не було рівних у ваговій категорії 57 кг. Наш спортсмен переміг на шляху до фіналу спортсменів з Італії, Словенії та Ірландії, а у фіналі впевнено здолав росіянина. 

Присутня на зустрічі титулована самбістка, заслужений майстер спорту України Олена Сайко, здобула срібну нагороду на Кубку світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: