fbpx

Прикарпатських УБОЗівців, які повернулись з АТО, нагородили грошовими преміями

Суспільство 17:36, 27.11, 2014

Із зони проведення антитерористичної операції повернувся зведений загін працівників карного розшуку та УБОЗу, які протягом місяця несли службу на території східного регіону України.

В обов’язки працівників прикарпатської міліції входив контроль за недопущенням терористичних проявів та охорона громадського порядку. Керівництво обласної міліції та колеги з радістю та повагою зустрічали своїх Героїв в обласному УМВС, повідомляє КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

"Сьогодні ми зустрічаємо побратимів, які вже не вперше добросовісно виконували свій священний обов’язок. А найголовніше – зведений загін в повному складі і без поранень повернувся на рідну землю",  зазначив начальник обласної міліції Микола Семенишин.

З Божим словом героїв зустрів капелан протоієрей Валерій Жигуц: "Наша земля, земля Галицька, радісно вітає Вас. Дякуйте Богові, своїй родині, своїм керівникам, всім побратимам і всім тим, хто вас підтримував та допомагав, за всі ласки Божі, за допомогу, за те, що ви повернутися живими й здоровими. Слава Україні! Героям Слава!"

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, вірність Присязі працівника органів внутрішніх справ, незламність духу під час несення служби з охорони громадського порядку керівник прикарпатської міліції нагородив грамотами та грошовими винагородами івано-франківських правоохоронців.

Керівник міліцейської групи підполковник міліції Роман Попадинець зазначив: "Ми раді з того, що щасливо повернулися додому. Разом з тим зазначу, що хлопці пройшли справжнє бойове хрещення й готові поїхати знову виконувати поставлені перед нами завдання".

Микола Семенишин побажав прибулим міліціонерам гарного відпочинку, після якого вони повернуться до своєї звичної роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: