fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Культура
  • Прикарпатських виконавців запрошують до участі у фестивалі військово-патріотичної пісні, організованому українським бійцем

Прикарпатських виконавців запрошують до участі у фестивалі військово-патріотичної пісні, організованому українським бійцем

Культура 21:37, 04.06, 2015

У серпні 2015 в місті Коростені Житомирської області відбудеться перший фестиваль авторської військово-патріотичної пісні "Загартовані вогнем".

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав заступник комвзводу батальйону "Донбас" Ігор Чайковський (позивний "Артист"). Він же став ініціатором проведення фестивалю.

"Я особисто знаю серед бійців і добровольців дуже багато талановитих людей, які пишуть прекрасні вірші і музику, а їх роботи стають свого роду гімнами батальйонів і рот. Такі пісні потрібні нам усім, оскільки саме ми створюємо нову історію нашої країни", – коментує Чайковський.

Замкомвзвода батальйону "Донбас" Ігор Чайковський ще рік тому був директором донецького лялькового театру "Овація". Липневі події 2014 змусили повністю поміняти своє життя і світогляд. Тепер його знають як замкомвзвода "Донбасу" з позивним "Артист". Він пройшов Іловайський котел, був звільнений з полону і мало не втратив свого сина. Свої емоції Ігор Чайковський зміг передати в пісні "Невідомий район", після чого вирішив, що таких текстів має бути набагато більше.

"Ми запрошуємо до співпраці всіх музикантів, композиторів, авторів, виконавців. Усіх, кому дорога пам'ять про хлопців, про наші з ними спільні цінності, значимість яких весь наш народ знаходить тільки зараз",  підсумував "Артист".

Взяти участь може кожен охочий: автори, виконавці, композитори. Для цього треба тільки подати заявку на адресу zagartovany@gmail.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: