fbpx

Прикарпатських жінок запрошують долучитися до конкурсу для бізнес-леді Західної Україні

Стиль життя 20:54, 09.05, 2017

У Луцьку розпочато підготовку до масштабного конкурсу для підприємців, які покажуть, що наші жінки не лише вміють борщ варити та дітей виховувати.

Територія проведення Конкурсу на 2017 рік – Західна Україна, а саме: Рівненська, Волинська, Львівська, Закарпатська, Чернівецька, Хмельницька, Івано-Франківська та Тернопільська області.

Особливість конкурсу полягає в тому, що змагатись за перемогу мають право не лише власниці бізнесу, але й жінки, бізнес яких зареєстрований на когось із членів родини, але фактичним керуючим є вони.  

"Наше завдання: сприяння розвитку жіночих ділових ініціатив та підприємництва, самореалізація жінок, посилення їх ролі та впливу на економічне та соціальне життя суспільства. Конкурс "Сильна та стильна" має на меті: розкрити потенціал жінок у різних сферах бізнесу, зміцнити їх віру в себе, створити платформу для якісно нових змін у діловому житті та підвищити рівень професіоналізму, надати змогу заявити про себе та свою діяльність на широкий загал", – інфомують організатори.

Заявки на конкурс приймаються протягом 1 травня – 1 жовтня 2017 року. До складу суддівської колегії увійдуть чоловіки та жінки, що мають досягнення в побудові власного бізнесу.

Більше інформації можна дізнатись тут: sulnatastulna.sow.in.ua. А також у Тетяни Карп'юк, координатора проекту "Сильна та Стильна" з питань благодійних ініціатив. (Тел.: +38 (098) 257 62 57, e-mail: sulnatastulna@ukr.net)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: