fbpx

Прикарпатським поліцейським, які повернулися з фронту, дали по 10 днів відпустки. ФОТО

Суспільство 09:02, 03.12, 2016

На Прикарпаття після двомісячного відрядження повернулися бійці батальйону "Івано-Франківськ". Кожен з них вже ніс службу в зоні АТО від п'яти до тринадцяти разів.

Як зазначив командир батальйону Микола Івоняк, за час спільних поїздок до Маріуполя підлеглі згуртувалися, навчилися розуміти один одного, як мовиться, з півслова. Бойовий досвід та дисципліна добре позначилися на результатах відрядження.

 Приміром, за ці два місяці прикарпатські поліцейські затримали у прифронтовому місті та його околицях понад 80 осіб, підозрюваних у вчиненні різноманітних злочинів, інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

Бійців батальйону зі щасливим поверненням привітав заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області Василь Віконський. Він від імені керівництва поліції Прикарпаття висловив щиру подяку за сумлінну службу на сході України та вручив бійцям грамоти та відзнаки. Тепер усі правоохоронці, які повернулися з тривалого відрядження, матимуть десятиденну відпустку.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: