fbpx

Прикарпатським "УДАРом" хочуть керувати люди, яких виключили з партії за порушення дисципліни

Політика 14:39, 12.12, 2014

Івано-Франківська обласна організація партії "УДАР" готується переобрати керівництво. Центральний виконком партії запропонував на розгляд прикарпатських партійців лише одну кандидатуру – Володимира Стефанківа, якого раніше виключили з "УДАРу" за порушення партійної дисципліни.

Вибори головного "УДАРівця" Прикарпаття відбудуться сьогодні, 12 грудня, о 17:00 в готелі "Карпатські зорі" у Яремчі.

Нагадаємо, голова Івано-Франківської обласної організації "УДАР Віталія Кличка" Роман Чернега склав з себе повноваження. Він пояснив, що балотувався у народні депутати від партії "Блок Петра Порошенка", тому змушений був вийти з партії.

Як стало відомо КУРСу, після парламентських виборів політична рада центрального "УДАРу" достроково припинила повноваження ради Івано-Франківської обласної організації партії "УДАР" та призначила виконуючим обов’язки голови обласної організації Володимира Стефанківа.

1

Джерело в партії повідомляє, що цю кандидатуру лобіює народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Юрій Соловей, який дивним чином втерся в довіру до нового керівництва партії, яку зараз очолює депутат Київської міськради Віктор Дворніков.

Так, напередодні обласної конференції Соловей з Стефанківим провели бесіди з керівниками районних організацій прикарпатського "УДАРу". Зокрема, пропонували підписати угоду про співпрацю, за якою партійці зобов’язуються підтримати Стефанківа на виборах, а він зі свого боку – залишити їх керівниками районних організацій.

Як повідомляє джерело КУРСу, наразі на співпрацю з Стефанківим-Солов’єм погодилися Яремчанська  міська, Коломийська, Рогатинська, Косівська та Городенківська районні організації.

У конференції візьмуть участь делегати від Івано-Франківської міської організації та по одному з районних. Втім, організації, які підписали так звану угоду, отримали право делегувати більше представників.

Нагадаємо, народний депутат Юрій Соловей раніше очолював Івано-Франківську міську організацію "УДАРу", а Володимир Стефанків був його заступником. Навесні 2014 року Солов’я та Стефанківа виключили з "УДАРу" "за порушення партійної дисципліни".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: