fbpx

Прикарпатський факультет Національної академії внутрішніх справ відзначив 60-річчя

Суспільство 18:58, 16.04, 2016

Сьогодні на території Прикарпатського факультету №3 Національної академії внутрішніх справ відбувся День відкритих дверей.

У програмі заходів: музичні виступи духового оркестру під керівництвом Ярослава Геціва, заслуженого артиста України, колишнього випускника школи міліції Володимира Коваленка та вокально-інструментального гурту, танцювального гуртка, учасниками яких є курсанти та студенти факультету, виставка озброєння та сучасної військової техніки, криміналістичного обладнання тощо, яку представили підрозділи Національної поліції та Національної гвардії України, Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Курсанти факультету також демонстрували професійні навички застосування прийомів рукопашного бою та інших силових мистецтв.

Напередодні 60-річчя Прикарпатського факультету відбувся турнір з волейболу, присвячений пам’яті викладачів Івано-Франківської школи міліції, в якому брали участь ветерани міліції, колишні працівники та випускники школи міліції, а також курсанти навчального закладу.

Запрошені мали можливість переглянути фільм про Національну академію внутрішніх справ та детальніше дізнатися про умови вступу до навчального закладу і подальшого проходження служби в лавах Національної поліції.

Слід зазначити, що факультет №3 Національної академії внутрішніх справ продовжує традиції підготовки кадрів для правоохоронних органів, що було започатковано ще у 1956 році у Станіславській школі міліції. За роки існування навчальний заклад кілька разів реорганізовувався та змінював назву.

На сьогоднішній день цивільна молодь має можливість проходити навчання на кафедрі військової підготовки на базі Національної академії внутрішніх справ.

Дивіться також: відео 1966 року про курсантів школи міліції у Франківську.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: