fbpx

Прикарпатський фермер розробив рецепт здорового корму для тварин. ВІДЕО

Суспільство 10:32, 08.11, 2018

Лише рослинні складники і жодної хімії. У Богородчанському районі винахідник, підприємець Олесь Черкасов розробив формулу універсального корму для тварин.

Олесь Черкасов стверджує, за умов правильного застосування його методика може спричинити неабиякий розвиток агропромислового сектору. А головне – люди, що споживатимуть таке м'ясо, будуть значно здоровішими, ніж тепер, йдеться у сюжеті ОТБ "Галичина".
 
Чотири роки тому Олесь Черкасов переїхав на Прикарпаття з Донбасу. Хоча раніше чоловік не займався фермерством, своє майбутнє вирішив пов'язати саме з цією справою та годувати тварин кормом власного виробництва.
"Я взяв потреби тварини, які є в живого організму, і які є властивості рослин. Починав з чотирьох, а на сьогодні в мене вже є 14 рослин, які необхідні для того, щоб забезпечити повний обмін речовин у тварини –
метаболізм",  розповідає фермер.
В основі корму – зернові культури. До них додаються компоненти лікарських рослин. Усе подрібнюється, а потім нагрівається до 160°C. У результаті утворюються пластівці.
З таким кормом тварини краще ростуть та стають здоровішими.
"Це корм – як їжа космонавтів. Він зайшов, у невеликій кількості засвоївся з великою обмінною енергією. Тому тварини не мерзнуть і їм не потрібно багато корму", – зазначає Черкасов.
Та головне, на думку винахідника, формула корму дозволяє повністю відмовитися від хімічних стимуляторів росту. А отже, те м'ясо, яке згодом споживатимуть люди, буде безпечним для здоров'я.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: