fbpx

Прикарпатський нардеп пояснив, чому голосував проти змін до Конституції

Політика 15:45, 31.08, 2015

Юрій Дерев'янко – єдиний народний депутат від Прикарпаття, який не підтримав пропоновані Президентом зміни до Конституції.

Позафракційний депутат від партії "ВОЛЯ" Юрій Дерев'янко пояснив свою позицію в соцмережі Фейсбук.

"Партія ВОЛЯ голосувала проти змін до Конституції. Ми вважаємо зрадниками ті політсили, які проголосували за ганебні зміни до Конституції, що можуть спричинити загрозу унітарності України. Це колишні регіонали, Опозиційний блок, група "Відродження", "Воля народу" разом з БПП і Народним фронтом, а також п'ять депутатів від "Самопомочі". Якщо ці зміни до Конституції будуть ухвалені більшістю в 300 голосів, виникнуть суттєві загрози унітарності та територіальній цілісності України, враховуючи, що мова йде про окремі регіони Донецької і Луганської областей, які сьогодні є окупованими та в яких відбуваються військові дії", – аргументував Юрій Дерев'янко.

Нардеп вважає, що такими кроками можна створити прецедент, коли частина української держави буде знаходитись поза межами дії загальної центральної влади і де-факто буде встановлено федералізм. "Цього допускати не можна!"  наголосив Дерев'янко.

Нагадаємо, Юрій Дерев'янко  єдиний, хто проголосував проти змін до Конституції, запропонованих Пезидентом, з-поміж прикарпатських нардепів. 

Читайте також: Як нардепи від Прикарпаття голосували за зміни до Конституції. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: