fbpx

Прикарпатський нардеп Тимошенко виправдовує свого внука, який тероризує весь клас. ВІДЕО

Суспільство 13:46, 01.04, 2018

У Коломиї батьки не хочуть вести дітей у школу, бо бояться за їхнє здоров’я. Онук народного депутата Юрія Тимошенка, 11-річний хлопець, просто тероризує весь клас. Сам нардеп це спростовує і натякає, що його внука "пресують" на замовлення "бандитської мафії в краватках".

"Він агресивно може поводитися, він може вдарити, він може штовхнути, – розповідає Наталя Пастернак, мати одного з однокласників забіяки.  Говорить нецензурними словами до дітей і вчителів, до старших".

Від витівок Максима його однокласники потерпають роками, йдеться у сюжеті Надзвичайних новин.

Раніше батьки все списували на дитячі пустощі. Але ситуація надзвичайно загострилася, коли кілька місяців тому дійшло до важкого рукоприкладства.

"Він побив мою дитину, яка потрапила до лікарні зі струсом головного мозку, забоєм вушної раковини і травмою живота", – розповідає мама п’ятикласника Оксана Олексюк.

Тепер налякані батьки відмовляються приводити дітей на навчання до школи. Вони переконані, що Максимові все сходить з рук, бо він онук народного депутата Юрія Тимошенка.

"Сама дитина говорить, що в мене дідо народний депутат і ви мені нічо не зробите,  каже Оксана Олексюк. – Він явно-славно приходить до директора в кабінет і там почуває себе, як вдома".

Педагоги кажуть, що ситуація не є такою гострою, як переконують батьки. А батьки Максима впевнені, що на їхнього сина наговорюють.

Про шкільне протистояння знають і в поліції. Там відкрили два кримінальні провадження та склали цілу купу адміністративних протоколів.

Що робити далі, ані батьки, ані дирекція школи не знають. Днями планують влаштувати очну ставку з родичами Максима і проситимуть впинути на сина.

Після того, як сюжет вийшов в ефір, народний депутат Юрій Тимошенко прокоментував конфлікт і запевнив, що Максима пресують лише за те, що він онук депутата.

"Не знаю навіть, яким словом назвати тих, хто намагається мене "підбити", пресуючи мого одинадцятилітнього онука, який невинно страждає тільки за те, що він мій онук…
Це ж який вплив потрібно мати, щоб стягнути в Коломию майже всі провідні канали України на травлю однієї ОДИНАДЦЯТИЛІТНЬОЇ дитини… Бандитська мафіє в краватках, ви і чотири роки тому на мене жодного компромату не змогли знайти, і зараз не здатні знайти нічого, окрім того, що я десь когось не того на поруки взяв… Може, з сорока вийшовших на волю в комусь одному і промахнувся, зате в тридцяти дев’яти інших невинних патріотах точно ні, і це було того варто. Якщо б кожен з тих щурів у ВР,  хто не вивів на волю жодного з АТОшників, вивів би бодай одного, то й реваншу такого регіоналів в нашій Державі не було б. Не народові ви служите, панове у краватках, а я, "пробачте, що рилом не вийшов", зі своїми побратимами і далі по той самий бік барикади, що і на Майдані… У мене є ще один онук і четверо дітей, хто з них буде наступним?"  написав Тимошенко у Фейсбуці.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: