fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Прикарпатський нардеп закликав протистояти "вакханалії" у владі і готуватися до дострокових виборів Ради і Президента

Прикарпатський нардеп закликав протистояти "вакханалії" у владі і готуватися до дострокових виборів Ради і Президента

Політика 17:18, 14.04, 2016

Народний депутат України від партії "ВОЛЯ" Юрій Дерев'янко вважає призначення Володимира Гройсмана главою уряду результатом "договорняка" влади з олігархами і реваншем старої системи.

Про це Юрій Дерев'янко заявив в ефірі телеканалу NewsOne. 

"Це реванш тієї системи, з якою ми боролись: з відкатами, дерибанами, поділеними між представниками від влади потоками.

Ми закликаємо усі молоді прогресивні сили згуртуватися та протистояти тій вакханалії та беззаконню, що відбувається в країні.

Президент повністю узурпував владу, у парламенті протягуються незаконні рішення, які суперечать Конституції, депутати з Блоку Петра Порошенка та Народний фронт створили нову-стару коаліцію, діяльність якої нічим не регламентується і – найголовніше – якої фактично нема  206 голосів за Прем'єра!

Зараз є інша коаліція, куди входять люди Порошенка, Яценюка, колишніх регіоналів, Коломойського та інших олігархів, які всі віддали свої голоси за відбілення Уряду Яценюка і підтримку Прем'єра!!!

У них спільно поділені корупційні потоки, вони поділили країну між собою.

Президент сьогодні заміняє собою і Президента, і Прем'єра, і Генпрокурора, і Голову Нацбанку, і Коаліцію в одній особі, він контролює ЦВК, не розпускаючи його, Конституційний суд і всю судову систему! Це повна узурпація влади за зразком Януковича.

Партія "ВОЛЯ" голосувала проти призначення цього прем'єра та всіх міністрів.

Т. зв. нова коаліція та незаконний уряд  це зовсім не спроба домовитись про те, хто і за якою програмою краще реалізує реформи  це договорняки та розподіл корупційних фінансових потоків, на які сіли фракції незаконної коаліції.

Як би не мінялись місцями ці люди: з парламенту  в уряд і навпаки,  нічого не зміниться. Треба міняти систему. Для цього необхідно, аби до влади приходило якомога більше нових прогресивних людей. Іншого виходу нема. Ми бачимо, що країна котиться в прірву, і окремими точковими заходами ми нічого не змінимо. Треба діяти радикально  повністю перезавантажувати владу.

Тому наше завдання  об'єднання нових прогресивних молодих людей у парламенті. І першим завданням є необхідність ухвалення нового виборчого законодавства: з відкритими списками, мінімальним прохідним бар'єром, скасуванням політичної реклами.

Лише після цього до влади прийдуть молоді успішні люди, здатні змінити цю заскорузлу систему, які будуть думати про людей і рухати Україну вперед!

Партія "ВОЛЯ" переходить в опозицію та починає підготовку до наступних парламентських та президентських виборів.

Якщо Порошенко узурпував владу, партія "ВОЛЯ" вважатиме його повністю відповідальним за все, що відбувається в країні: високий курс долара, шалена інфляція, мізерна пенсія, повний саботаж щодо реформ: правоохоронних органів, судової реформи, тиску на малий та середній бізнес, завалену боротьбу з корупцією, сприяння олігархам.

Партія "ВОЛЯ" закликає всіх молодих прогресивних притомних політиків не йти на поводу у зухвалих політиканів, які сидять задоволені після поділу портфелів. Ми маємо об’єднатися і створити демократичну конструктивну дієву опозицію та виробити курс розвитку країни: без олігархів, на підтримку малого і середнього бізнесу, знищення корупції та реформування правоохоронних органів",  заявив Юрій Дерев'янко.

Нагадаємо, Юрій Дерев'янко голосував проти призначення Володимира Гройсмана прем'єр-міністром України. Під час голосування Андрія Парубія на посаду голови ВРУ нардеп утримався. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: