fbpx

Прикарпатський письменник презентував дитячу книжку

Культура 20:20, 18.12, 2014

У книгарні "Є" в Івано-Франківську Василь Карп’юк презентував свою нову дитячу книжку "За руку з черепахою". Мистецьки оформила видання молода художниця з Косова Христина Стринадюк.

"Це книжка не стільки для дітей, скільки сімейна – для спільного читання батьків і дітей. В цих коротеньких віршах більшою мірою закладені певні теми, на які мали би говорити батьки і діти, прочитавши", – розповів у коментарі КУРСу Василь Карп'юк.

Попри те, що Василь став батьком лише два місяці тому, ці віршики почали народжуватися ще два роки тому. Тоді письменник замислився, що вони ще стануть в пригоді.

Автор текстів планує, що в майбутньому ці напрацювання можуть перерости в книжку ессе, де читачі зможуть ознайомитись з їх авторським тлумаченням.

"За руку з черепахою" нещодавно вийшла у серії "Добрі вірші" нового видавництва "Фонтан казок". Василь Карп’юк каже, що в перспективі – презентувати її на міжнародних конкурсах. Плануються переклади на англійську, французьку, польську мови. Адже, за словами автора, це не просто книжка, а мистецький продукт з особливим оформленням. Гуцульські мотиви проглядаються в ілюстраціях Христини Стринадюк.

Автори також підготували відеопрезентацію нової книжки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: