fbpx

Прикарпатський "турист" грабував людей у маршрутках Ужгорода

Суспільство 08:13, 17.09, 2016

Вчора вдень патрульні отримали заяву від пенсіонерки про те, що в неї викрали гаманець з грішми.

Заявниця пояснила, що коли вона сіла в автобус, її почали заговорювати двоє чоловіків, після чого вже на наступній зупинці вийшли з маршрутки. Єдине, що добре запам’ятала постраждала, – верхній одяг крадія сірого кольору. Жінка зателефонувала на 102 та надала інформацію про крадіжку з описом імовірних злочинців, яких передали в орієнтування, інформує Закарпатський кореспондент.

Вже за кілька годин на вулиці Українській командирський екіпаж побачив у одній з маршруток підозрілого чоловіка, який підпадав під орієнтування. Поліцейські вивели з транспортного засобу розшукуваного чоловіка, якого доставили у міськвідділ поліції. Виявилося, що це раніше судимий мешканець Івано-Франківської області, який на запитання про мету перебування на Закарпатті повідомив, що приїхав відпочивати.

Чоловік перебував у Закарпатській області без жодних документів. Окрім цього, стало відомо, що чоловік 4 рази притягувався до відповідальності за кримінальні злочини і відбував покарання у місцях позбавлення волі. 

Спілкуючись з молодиком, патрульні зв’язалися з постраждалою жінкою, яка по прибуттю прямо вказала на чоловіка, підтвердивши, що саме він був поряд з нею в автобусі. Зараз чоловіком займаються слідчі, а патрульні поліцейські працюють над виявленням співучасника, з яким затриманий, імовірно, здійснив не одну крадіжку і не лише в області. Жінка висловила патрульним подяку, відверто зізнавшись, що не сподівалася на затримання крадія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: