fbpx

Прикарпатський туризм було представлено на Міжнародній виставці-ярмарку на Закарпатті

Суспільство 14:52, 29.09, 2014

Туристичний потенціал Івано-Франківщини представлено на ХІІІ Міжнародній виставці-ярмарку "Тур’євроцентр-Закарпаття 2014" в місті Ужгороді.

З вітальним словом до учасників звернулися перший заступник голови Державного агентства України з туризму та курортів Валентина Гордієнко, голова Закарпатської облдержадміністрації Василь Губаль. Цьогорічна виставка зібрала суб’єктів туристичної сфери міст і районів Закарпатської області, а також їхніх колег з Волинської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Тернопільської, Одеської, Херсонської, Черкаської областей України, Литви, Словаччини та Угорщини.

У рамках заходу відбулися workshop для суб’єктів туристичної діяльності (туроператорів), презентація сільського зеленого туризму Закарпаття, ознайомлення з проектом туристичного бренду Закарпатської області.

Представник департаменту міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури Івано-Франківської облдержадміністрації взяла активну участь у роботі конференції "Сучасна проблематика розвитку туристично-рекреаційної галузі", виступивши з доповіддю на тему "Стан та напрямки розвитку туристично-рекреаційної сфери в  Івано-Франківській області", інформує Івано-Франківська ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: