fbpx
  • Головна
  • Новини
  • На Прикарпатті один чоловік загинув і четверо осіб у лікарні через ДТП і нещасні випадки

На Прикарпатті один чоловік загинув і четверо осіб у лікарні через ДТП і нещасні випадки

09:13, 25.03, 2019

За минулу добу в Івано-Франківській області зареєстрували одну аварію з потерпілим - у Коломийському районі.

Про ДТП і нещасні випадки, які трапилися на Прикарпатті за минулу добу, повідомляє управління з питань цивільного захисту ОДА.

Учора, 24 березня, о 13:50 у селі П'ядики Коломийського району водій автомобіля "Мерседес" наїхав на 43-річного велосипедиста, жителя Коломиї, який рухався узбіччям в попутному напрямку. Велосипедист отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми та доставлений в Коломийську ЦРЛ.

23 березня о 17.00 в с. Великий Ключів Коломийського району під час демонтажу житлового будинку обвалилася стіна на 59-річного чоловіка. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Учора, 24 березня, до Городенківської ЦРЛ госпіталізовано жителів села Ясенів-Пільний 1958 та 1961 р. н. Попередня причина – отруєння чадним газом з печі на твердому паливі в приміщенні літньої кухні.

А в Косівському районі до лікарні з діагнозом термічні опіки І-ІІ-А ступеня обох нижніх кінцівок ніг і кисті рук та обличчя потрапила 79-річна жінка з села Яворів. Потерпіла отримала травми під час спалювання побутового сміття на присадибній ділянці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: