fbpx

Прикарпатці готуються до Маршу за відставку Порошенка

Політика 17:35, 16.03, 2018

Активісти розгорнули намети РУХУ НОВИХ СИЛ в Івано-Франківську, Отинії, Рогатині, Бурштині, Галичі й Надвірній. Тут перехожих запрошують на Марш та пропонують поставити свій підпис за Народний імпічмент.

Обурених політикою сьогоднішнього Президента серед прикарпатців чимало. Кажуть, Порошенко уже перейшов межу, а відтак має залишити свою посаду. 

"Несила більше його терпіти. Остання крапля – силовий розгін мирних мітингувальників. 3 березня поставили на коліна під Верховною Радою воїнів АТО, майданівців. Цим Порошенко показав, що він – ще гірший за Януковича. Бо вважає, що після Революції Гідності в Україні може собі дозволити таке робити", – каже пан Мирон з Івано-Франківська. 

Мешканка Бурштина пані Галина вважає, що Порошенко гальмує зміни в Україні. 

"Ми хочемо жити гідно, щоб нас не принижували. Щоб українці працювали на своїй рідній землі, а не їхали у пошуках кращої долі за кордон". 

Зазначимо, що Марш за майбутнє та відставку Порошенка відбудеться цієї неділі, 18 березня, о 12:00 год. В Івано-Франківську біля пам'ятника Іванові Франку та у Долині на проспекті Незалежності, 5.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: