fbpx

Прикарпатці купили ліцензії на право торгівлі алкоголем та тютюном на 13 мільйонів гривень

Економіка 09:55, 29.09, 2017

За вісім місяців 2017 року від підприємств Івано-Франківщини до місцевих бюджетів надійшло 13,5 млн грн від сплати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, що на 0,1 млн грн більше, ніж за відповідний період минулого року.

Про це повідомили в управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів головного управління ДФС в Івано-Франківській області.
Податківці нагадують, що для отримання ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними та тютюновими виробами необхідно подати заяву. Видача ліцензій здійснюється тільки за умови фактичного надходження встановленої плати за ліцензію до відповідного бюджету, яке перевіряється уповноваженою на видачу ліцензій особою на підставі поданої заявником копії платіжного доручення (з відміткою банку про сплату). Ліцензія видається заявникові у разі пред’явлення ним документа, що посвідчує особу (для фізичних осіб), або уповноваженому на це представнику заявника.
 
Суб’єкти господарювання Івано-Франківщини можуть подати документи для отримання ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, отримати ці ліцензії в у 15 Центрах обслуговування платників, в яких надається комплекс інформаційних, консультативних та адміністративних послуг.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: