fbpx

Прикарпатці до кінця жовтня можуть здати незареєстровану зброю і уникнути відповідальності

Суспільство 15:12, 01.10, 2018

На Івано-Франківщині розпочався місячник добровільної здачі зброї, який триватиме до 31 жовтня. Мета – протидія незаконному розповсюдженню зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів.

"Громадяни, які добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, згідно з вимогами статті 263 Кримінального кодексу України звільняються від кримінальної відповідальності",  повідомляє СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Більше того, якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до Національної поліції України мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому після оформлення відповідних документів він має можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах.

Для отримання більш детальної інформації просимо звертатися до Управління превентивної діяльності за тел.: (0342) 79-3-15, 79-3-16 або "102", також до відділів та відділень ГУНП в Івано-Франківській області за телефонами, вказаними на офіційному сайті за посиланням>>

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: