fbpx

Прикарпатці передали гуманітарну допомогу військовій частині у Мукачевому

Суспільство 20:20, 05.12, 2014

Необхідні речі для українських військових, зібрані завдяки ініціативі координаційного штабу допомоги учасникам АТО у Тисменицькому районі, передали в одну із військових частин, де проходять службу жителі району.

Таке рішення було прийнято на засіданні штабу вранці, а вже по обіді завантажений автомобіль вирушив до адресата, повідомляє КУРС з посиланням на прес-службу Тисменицької РДА.

Перероблені із газових балонів 5 пічок, паливні брикети, 9 військових бушлатів, теплий одяг, ковдри, коци, продукти харчування, блоки столової води, крупи, сигарети. Усе зібране протягом досить короткого відрізка часу.

Члени штабу спільно із волонтерами розфасували принесені речі, запакували у ящики та загрузили в автомобіль. Гуманітарний вантаж відвезли із Тисмениці у Мукачеве, до місця дислокації 128-ї механізованої бригади, яка вирушила у зону проведення АТО. По дорозі груз довантажили ще допомогою від місцевої організації Самооборони із м. Долина, а саме: 40 комплектів теплого спецодягу, одяг, шапки, овочі, консервацію, свічки для обігріву.

Співголови штабу – заступник голови районної ради Руслан Фармус та перший заступник голови районної державної адміністрації Володимир Заник запевняють, що будь-який вид допомоги: чи то продуктами, засобами гігієни, одягом, технікою, медикаментами тощо, обов’язково буде направлено в зону проведення АТО, як вже здійснювалося неодноразово завдяки активним жителям району, волонтерам, навчальним закладам, керівникам підприємств, підприємцям, релігійним організаціям, громадам, владі. За зібрані кошти буде придбано те, що потребують військові. Наразі у планах – тепловізор, автомобіль, маскувальна сітка та інші необхідні речі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: