fbpx

Прикарпатці подарували батальйону "Івано-Франківськ" БТР та два "УАЗи"

Суспільство 11:48, 30.09, 2014

Жителі Івано-Франківщини передали бійцям спецбатальйону патрульної служби міліції "Івано-Франківськ" БТР і два автомобілі "УАЗ".

БТР-60 бійцям батальйону передав депутат Івано-Франківської міської ради Руслан Терешко. Його придбали та відремонтували за кошти, зібрані членами Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", повідомляє КУРС з посиланням на УМВС в Івано-Франківській області.
 

Також громада села Заболотів, що на Снятинщині, передала батальйону "Івано-Франківськ" два автомобілі "УАЗ-469".

Зазначимо, не так давно мешканці Заболотова придбали й відремонтували для потреб цього підрозділу броньовану машину. Її використовують на полігоні в навчальних цілях.

Начальник УМВС в області полковник міліції Микола Семенишин подякував усім небайдужим людям за допомогу в матеріально-технічному забезпеченні правоохоронців.

"Сьогодні ми вкотре стали свідками, як громада Прикарпаття не словом, а ділом робить внесок у зміцнення обороноздатності держави, підтримання її територіальної цілісності та суверенітету. Враховуючи те, що готуємося до зимового періоду, то така техніка буде більш ніж доречною для несення бійцями служби на блокпостах у зоні проведення АТО. Вона дасть можливість зберегти їх життя та здоров’я".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: