fbpx

Прикарпатці вирушають на Марш за імпічмент

Політика 17:59, 01.12, 2017

Імпічмент замість революції. Прикарпатці мають мобілізувати усі сили задля того, аби вкотре довести, що головним джерелом влади є народ.

Про це заявили в Івано-Франківському обласному осередку партії "РУХ НОВИХ СИЛ". Тут закликають людей вирушати до Києва, аби спільно з мешканцями інших регіонів вимагати закону про імпічмент Президента. Для того, кажуть активісти, аби керманичі країни врешті зрозуміли, що у будь-який момент можуть бути усунутими за зловживання та державну зраду.   

Координатор партії "РУХ НОВИХ СИЛ" в Івано-Франківській області Тетяна Пришляк говорить: 

"Я хочу, аби усі зрозуміли, що ні обласна організація РНС, ані наші однодумці з усіх областей України і ті громадські рухи, партії політичні, які нас підтримують, не налаштовані на пролиття крові, на революцію, на черговий майдан. Ми за те, щоб здійснити революцію свідомості громадян України і щоб вони розуміли, що є законні шляхи відкликання влади без революцій".

Активіст "РУХУ НОВИХ СИЛ" Владилен Лейцюсь додає:  

"Враховуючи те, як Президент Петро Порошенко узурповує владу, старається максимально збільшити свою недоторканність, то імпічмент є тим механізмом, який дозволить в разі зловживань замінити його на більш порядну людину". 

Акцію "Імпічмент замість революцій" вже підтримало чимало  іванофранківців. 

"Президент також людина. Він може сказати одне, а зробити інше. І для цього потрібно контроль мати над його вчинками з боку всього народу, виборців. Тому я вважаю, що закон про імпічмент потрібний", – говорить мешканець міста Ярослав. 

"Кардинально щось потрібно міняти в нашій країні. Знаєте, яка ситуація на Сході. Зміни необхідні",  каже пані Надія.  

Мешканець Івано-Франківська пан Володимир каже, що не тільки він підтримує, а й 76% українців підтримують таку ініціативу. 

"Завдяки Майдану прийшли не ті, які стояли. Може, грузинське коріння поставить Україну з колін на ноги. І вона буде гордо стояти, не на колінах, перед прапором і гербом". 

Тож вже третього грудня у столиці нашої країни відбудеться Всеукраїнський марш на підтримку прийняття закону про імпічмент як запобіжник проти свавілля президентів.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: