fbpx

Прикарпатці зібрались у львівському суді на підтримку незаконно заарештованого активіста. ФОТО

Політика 16:20, 25.09, 2017

Активісти "РУХУ НОВИХ СИЛ", учасники АТО, небайдужі жителі зібрались у Львівському апеляційному суді на підтримку активіста Олександра Бурцева.

Сьогодні має відбутись розгляд апеляційної скарги Олександра Бурцева на рішення суду щодо призначення запобіжного заходу – 60 діб тримання під вартою. Окрім людей, які підтримують Олександра Бурцева, у суді також присутні велика кількість прикордонників та поліції.

Олександр Бурцев хворіє цукровим діабетом та є інсулінозалежним, тому потребує нагляду лікарів, належного харчування та прийому ліків. 

"Ми прийшли, аби не допустити незаконного судилища над героєм АТО, якого затримали порушуючи законодавство за надуманою справою. Це єдиний затриманий, якого посадили під арешт. Всі справи проти інших активістів, в тому числі Михайла Саакашвілі, фактично "розсипались" через відсутність доказів", – зазначила координатор обласної організації "РУХУ НОВИХ СИЛ" Тетяна Пришляк. 

Нагадаємо, після акції на підтримку Михайла Саакашвілі на українсько-польському кордоні 10 вересня в помешкання Бурцева увірвалось 15 правоохоронців та відвезли його до Львова. Кілька днів по тому вночі у його будинку незаконним шляхом провели обшук.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: