fbpx

Прикарпатці знову вирушають на Марш за імпічмент

Суспільство 21:48, 14.12, 2017

Вони не втомлюються нас грабувати та дурити. Тож ми повинні не втомлюватись захищати свої права. Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив народний депутат України, один з лідерів партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Юрій Дерев’янко.

За його словами, нинішньому керівництву держави задля збереження своєї влади важливо зробити народ ще біднішим. А усіх політиків, які займають опозиційну позицію щодо таких політичних рішень, зачистити. 

"Порошенко такими своїми діями за останні півроку, а особливо за останній тиждень принизив Україну та всіх українців. І не лише в очах наших співгромадян, а й в очах міжнародної спільноти. Він принизив саме Україну, а не Саакашвілі. І чи буде Порошенко наступним президентом, залежить від нас, дорогі українці. Тому ми можемо дати чіткий сигнал Порошенку і зараз, і на наступних виборах та не допустити того сценарію, за яким він зараз намагається скерувати країну",  каже нардеп.

Тож нині Юрій Дерев’янко та прикарпатські активісти "РУХУ НОВИХ СИЛ" закликають людей вирушати на Київ, де вже цієї неділі відбудеться черговий мирний марш за імпічмент "Президента до відповідальності!". 

"Кажуть, що крапля камінь точить. Цією каплею мусять бути люди, бо початок великий зроблений. І треба добивати, щоб вони зрозуміли, що не можна так робити. При владі зібралася зграя, яка не дивиться на нас і має кругову поруку. Треба впливати на парламент",  каже активіст "РУХУ НОВИХ СИЛ" Микола Бойчук.

"Ми не завершили наш майдан Революції Гідності в 2014-му році і не отримали відповіді, хто вбив наших хлопців. Президент мовчить, генпрокурор мовчить. Народний протест буде мирним. Нехай влада дасть відповідь на наші запитання",  додає активістка Оксана Стефаник.

Окрім того, Марш за імпічмент вже підтримало чимало прикарпатців.

"Не може бути вже стільки років бардаку в державі. Вже мав би Порошенко спам’ятатися, оцінити ситуацію в державі з людьми. Я думаю, що ми доб’ємося імпічменту, тобто має бути зміна обов’язково",  каже пан Микола.

Ще один мешканець Прикарпаття пан Михайло каже, що підтримує лідера "РУХУ НОВИХ СИЛ" Михайла Саакашвілі і симпатизує йому як політику:

"Я колись працював в Москві в грузинській фірмі. Там було 60 чоловік і нас двоє з України. Тоді в нас був Ющенко, а в Грузії  Саакашвілі. Я питав, як ви ставитесь до свого президента? Тільки два чоловіки сказали, що погано, бо в їх родича "вора в законі" бізнес забрали. А так все нормально, про реформи розповідали". 

Крім того, активісти "РУХУ НОВИХ СИЛ" закликають  кожного українця підтримати петицію на сайті Верховної Ради про те, щоб законопроект про імпічмент таки було розглянуто.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: