fbpx

Прикарпатців закликають допомогти з оновленням фондів сільських бібліотек

Культура 20:06, 17.03, 2015

В Україні розпочався культурно-соціальний проект "100 тисяч книжок для сільських бібліотек", започаткований у співпраці Фундації Дарини Жолдак, Клубу "Коло", Української бібліотечної асоціації, Міжнародного фестивалю "Книжковий Арсенал" та ГО "Форум видавців".

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки.

Метою проекту є оновлення фондів сільських бібліотек, щоб діти сільської місцевості мали доступ до сучасної та якісної літератури – як навчальної, так і художньої. Збір книжок триває в загальноосвітніх навчальних закладах міст України, що погодилися стати учасниками проекту. Книги передають учні, які виявили бажання долучитися до благодійного збору, фонди бібліотек шкіл до акції не залучаються. Передати книги для сільських бібліотек школярі можуть до 17 квітня.

Навчальні заклади, які на даному етапі мають бажання долучитися до проекту і допомогти зі збором якісної літератури для дітей сільської місцевості, можуть стати його учасниками, заповнивши реєстраційну форму.

Реєстрація шкіл-учасників триватиме до 2 квітня. Зібрана в навчальних закладах література буде передана до тих сіл, які розташовані в їхній області.

Детальніше про умови проведення благодійного збору "100 тисяч книжок для сільських бібліотек" можна почитати за таким посиланням http://zholdak.org/100-tysyach-knyzhok-dlya-silskyh-bibliotek/.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: