fbpx

Прикарпатців запрошують взяти участь у "Найбільшому мовному уроці у світі", щоб встановити рекорд Гіннеса

Суспільство 10:59, 25.05, 2016

28 травня 2016 року в Україні пройде найчисельніший в історії України урок англійської мови, що спробує перевершити існуючий світовий рекорд Книги рекордів Гіннеса. У цей день по всій країні одночасно відбуватиметься інтерактивний урок англійської мови.

Урок відбудеться 28 травня о 13:00 та триватиме 35 хвилин.

Учасником заходу може стати кожен, незалежно від місця проживання та рівня володіння англійською мовою. Для цього достатньо лише мати бажання вивчати англійську мову та приєднатися до вже існуючої групи учасників у власному місті або ж зібрати власну. Долучитись до розмовного клубу у своєму місті та ознайомитись із деталями проведення уроку можна на веб-сторінці проекту за адресою http://uaspeaking.org/go-record.

Найбільші уроки англійської відбудуться під відкритим небом у Києві на Софійській площі за підтримки програми безкоштовних курсів англійської мови "Capital English" та у Львові на площі біля театру опери та балету  за підтримки Посольства Америки в Україні, де зберуться тисячі українців. До участі у масовому уроці англійської запрошені відомі українські політичні та культурні діячі.

Щоб побити існуючий рекорд, необхідно зібрати щонайменше 9000 учасників. На цей час рекорд складає 6287 людей.

Після проведення мовного уроку відбудуться розіграші призів в номінаціях: "Найстарший учасник", "Наймолодший учасник", "Найкраще фото", "Найкреативніше використання лого проекту "Україна Speaking", "Найнезвичайніше місце проведення уроку", "Найбільше місце зустрічі за межами Львова".

Проект відбувається в рамках кампанії "Україна Speaking" та координується командою "GoGlobal" і Посольством Сполучених Штатів Америки в Україні. Найбільший урок англійської відбудеться в рамках Днів Америки за підтримки Міністерства культури України, програми "Capital English", Британської Ради в Україні, "America House" та "Window on America".

Довідка

"GoGlobal" – це неполітична громадська ініціатива, що об’єднує людей навколо розуміння необхідності вивчення іноземних мов в Україні. Ініціатива була заснована на початку 2015 року і сьогодні об’єднує партнерів, серед яких посольства, державні органи центральної влади, міжнародні організації, культурні центри, мовні школи, аналітичні центри.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: