fbpx

Прикарпатцям пропонують контролювати рахунки за газ онлайн

Суспільство 12:14, 30.12, 2015

Відтепер користувачі Особистого кабінету Івано-Франківщини можуть скористатися додатковими функціями онлайн сервісу Особистий кабінет. Завантажити та роздрукувати свій рахунок, а також отримати повну інформацію про призначення та розмір субсидії на природний газ можна на сайті 104.ua.

Такі нововведення були впроваджені на прохання самих споживачів. Тож тепер, щоб отримати рахунок за газ, споживачу достатньо натиснути лише одну кнопку – "завантажити рахунок", яка розміщена в особистому кабінеті під поточним балансом та тарифом споживача. Після цього квитанцію можна зберегти чи роздрукувати. Додатково користувачі сервісу Особистий кабінет можуть дізнатися ще й про дату та розмір наданої їм субсидії на газ. Така інформація відображена у розділі "мої дані", а у розділі "книга споживача" зберігається історія перерахунків субсидій.

"Ми працюватимемо і надалі над тим, щоб Особистий кабінет розширював свої функціональні можливості. Тому звертаємось до наших споживачів залишати свої побажання щодо роботи онлайн сервісу у "книзі відгуків" безпосередньо на сайті. Найцікавіші та найпопулярніші пропозиції втілюватимемо у життя. До прикладу, на прохання споживачів, окрім функції завантажити рахунок та відображення субсидії, в кабінет було додано спеціальну кнопку з іконкою для зручного перегляду інструкції", – сказав начальник клієнтського сервісу ПАТ "Івано-Франківськгаз" Олександр Мандрик.

Зазначимо, через Особистий кабінет клієнти газового господарства можуть подати свої показники лічильника, переглянути історію розрахунків, заплатити за спожитий газ, а також дізнатися ціну природного газу. Окрім того, в режимі онлайн надіслати запитання, залишити відгук чи записатися на прийом до керівників газового господарства. Всі звернення направляються до контакт-центру, який обробляє інформацію.

Скористатися Особистим кабінетом можуть усі споживачі: від населення до представників приватних підприємств, на ім'я яких відкрито особовий рахунок. Для реєстрації споживачам необхідно перейти на сайт 104.ua та натиснути кнопку "зареєструватися". Уже сьогодні перевагами онлайн сервісу скористалося понад 5 тисяч споживачів з Івано-Франківської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: