fbpx

Прикарпаття отримає 92 мільйони гривень на організацію безпеки руху

Суспільство 16:55, 22.08, 2018

За ці кошти будуть встановлені світлофори, освітлені пішохідні переходи та небезпечні ділянки доріг.

Про це на нараді щодо інформаційної кампанії з безпеки дорожнього руху, розробленої Міністерством інфраструктури, повідомила заступниця голови Івано-Франківської ОДА Марія Савка.

За словами Марії Савки, цього року для нашої області буде спрямовано 92 млн грн для заходів щодо безпеки дорожнього руху.

"Така сума є надзвичайно великим ресурсом для нашої області. За виділені кошти планується встановити 29 нових світлофорів, освітити пішохідні переходи та небезпечні ділянки доріг. Це, на мою думку, дасть суттєвий результат як в упередженні, так і в запобіганні виникненню надзвичайних ситуацій на дорогах", – зазначила посадовець.

Також під час наради учасників ознайомили із результатами попередньої кампанії, яку проводили у 2016-2017 роках у Житомирській області, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Зазначалося, що друга інформаційна кампанія із безпеки дорожнього руху "Віч-на-віч" розпочнеться 14 вересня та охопить шість областей, серед яких Івано-Франківська, Львівська, Херсонська, Харківська, Хмельницька та Житомирська області.

Увагу присутніх акцентували на тому, що найбільша кількість дорожньо-транспортних пригод трапляється через перевищення швидкості, водіння під впливом алкогольного чи наркотичного сп’яніння та відсутності утримуючих систем. Відповідно, для упередження такого розвитку подій було знято відеоролики та створено плакати, які застерігають дотримуватися правил дорожнього руху, щоб уберегти себе, своїх рідних та інших учасників дорожнього руху. Основний заклик інформаційної кампанії звучить як "Зважай!".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: