fbpx

Прикарпаття отримало гуманітарну допомогу з Німеччини для військових в зоні АТО

Суспільство 11:21, 30.06, 2014

Івано-франківська Самооборона отримала гуманітарну допомогу від громадян Німеччини, яка найближчим часом буде передана українським військовослужбовцям на блокпостах у зоні АТО.

Координатор івано-франківської Самооборони Ярослав Наваляний повідомив про початок співпраці їхньої організації з Німеччиною.

«На даний момент громадська організація Самооборона розпочала співпрацю з Німеччиною. Німці завезли нам медикаменти і засоби гігієни, будемо працювати в подальшому, німці налагоджують поставки постійної допомоги нашим хлопцям, передають її Самообороні, а Самооборона завозитиме її на Схід нашим військовим».

Ярослав відзначив, що допомога доставлятиметься особисто кожному бійцю на блокпості, адже через чутки про постійні крадіжки з військових складів Самооборона не довіряє військовому керівництву.

Серед завезеної допомоги – засоби гігієни, постільна білизна, медикаменти, спеціальні ходулі для поранених, тут усе потрібне як для самих військових, так і військових медиків, – відзначив активіст.

Як тільки доукомплектується весь набір, щоб набрати повну фуру, допомога буде відправлена на Схід українським бійцям.

Райнер Біркоц, активіст з Німеччини, який доставив гуманітарну допомогу до Івано-Франківська, розповів, що медикаменти і засоби гігієни закуплялися фаховими німецькими лікарями, які знають, що саме потрібно військовим.

Матеріальну допомогу для української армії власними силами збирали мешканці Ростоку поблизу Гамбурга, говорить Райнер.

Також іноземець пожалівся на недостатню поінформованість німецького населення про події в Україні, по телебаченню дуже мало інформації про Україну – говорить німець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: