fbpx

Не вистачило фарту: "Прикарпаття" програло чернігівській "Десні". ФОТО, ВІДЕО

Спорт 19:58, 25.10, 2017

Сьогодні в Україні проходять матчі 1/8 Кубка України з футболу. ФК "Прикарпаття" на стадіоні "Рух" поступився чернігівській "Десні" з рахунком 0:2.

Франківці впевнено розпочали матч, створили кілька гольових моментів. Але на 15-й хвилині забили гості, відкрив рахунок у матчі Денис Олійник. На 23-й хвилині рахунок став 0:2, забив Олександр Волков.

У другому таймі арбітр матчу прийняв кілька суперечливих рішень на користь "Десни". За що "отримав" від франківських вболівальників "суддя – під**ас".

На 72-й хвилині суддя на кілька хвилин призупинив гру через використання чернігівськими фанами піротехніки. Підтримати свою команду до Франківська приїхало кількадесят фанів "Десни".

Наприкінці гри франківці спробували влаштувати штурм воріт суперника. З-за меж штрафного майданчика сильно пробивав "прикарпатець", але голкіпер перевів м’яч у перекладину. На більше "Прикарпаттю" не вистачило ні сил, ні фарту.

В кінці матчу фани двох команд перегукувалися речівкою "Слава Україні – Героям слава! Слава нації – смерть ворогам!"

По завершенню матчу вболівальники влаштували ФК "Прикарпаття" овації: "Молодці!", "Ми з тобою, Прикарпаття!"

Відео матчу

 
Франківські ультрас перед початком матчу пройшли центром міста з переможною речівкою "іванофранківці – кращі". Однак гаряча підтримка вболівальників не допомогла футболістам "Прикарпаття".
 

За історію прикарпатського футболу це був четвертий виступ франківської команди в 1/8 Кубка України. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: