fbpx

Прикарпаття прийняло понад 600 вимушених переселенців з Криму та Сходу України

Суспільство 12:09, 17.06, 2014

З часу анексії території Автономної Республіки Крим і кризової ситуації на Донбасі Івано-Франківщина дала прихисток понад 600 вимушеним переселенцям.

Як повідомили КУРСу у прес-службі Управління ДМС в Івано-Франківській області, наразі в області перебувають 369 переселенців, якими опікуються практично усі служби органів державної влади регіону в рамках діяльності Координаційної ради з питань надання допомоги населенню під час надзвичайних ситуацій.

Очільник обласного Управління міграційної служби Сергій Саїв, зауважив, що всі питання, пов’язані з наданням адміністративних послуг переселенцям з Криму та південно-східних регіонів України, вирішуються оперативно і в повному обсязі відповідно до чинного законодавства та рекомендацій Державної міграційної служби України. 

За цей період приїжджим громадянам оформлено 17 паспортів громадянина України, 55 закордонних паспортів, 12 проїзних документів дитини. Крім того, працівники територіальних підрозділів УДМС в області за заявами приїжджих людей з Кримського півострова зняли з кримської реєстрації 20 громадян, а також зареєстрували за новим місцем проживання чи перебування 74 громадян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: