fbpx

"Прикарпаття" вдома поступилося ФК "Миколаїв". ВІДЕО

Спорт 20:24, 27.03, 2019

Франківська команда програла другий матч поспіль після старту весняної частини Першої ліги з футболу.

Сьогодні МФК "Прикарпаття" на стадіоні "Рух" приймало "Миколаїв".

Гостям в Івано-Франківську вдалося забити швидкий м'яч, вдало розігравши кутовий. Правда, не обійшлося і без фарту, оскільки до Богдана Кушніренка м'яч відскочив від ноги захисника господарів, пише UA-Футбол.

До перерви "Миколаїв" мав лише один гольовий епізод, але з ударом зі штрафного у виконанні Артема Радченка воротар впорався. Господарі ж атакували багато і зі смаком, найбільш активним був Ярослав Конкольняк, який і пильність Агаларова перевіряв часто, і партнерам по команді асистувати встигав. В одному з моментів Ігор Худобяк на долю секунди запізнився до м'яча після прострілу партнера. Але гол в ворота "корабелів", як то кажуть, "назрівав".

Дозрів він вже після перерви, причому Конкольняк все ж домігся свого. Дуже красивий удар вдався Ярославу після того, як захисники не змогли вибити м'яч далеко з власного штрафного, м'яч увійшов у сітку рикошетом від стійки. Здавалося б, зараз підопічні Ковалюка дотиснуть суперника, всупереч всім кадровим проблемам. Але м'яч влетів саме в ворота господарів.

Причому знову перемогу супернику іванофранківців приніс пенальті, як і в Ковалівці минулої суботи.

Обурення господарів знову коштувало їм кількох зайвих "гірчичників", що викликає чергові питання щодо дисциплінованості команди з Івано-Франківська. Сил відігратися "Прикарпаттю" не вистачило, хоча момент все ж був і нічия була б закономірним результатом по такій грі. Але знову "команда рідного краю" залишилася ні з чим.

Прикарпаття – Миколаїв 1:2 (0:1)
Голи: Конкольняк (73) – Кушніренко (12); Семенина (81 пен)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: