fbpx

"Прикарпаття" зіграло останній домашній матч сезону

Спорт 08:26, 12.05, 2018

На стадіоні "Рух" ФК "Прикарпаття" провело матч з житомирським "Поліссям".

Матч завершився з рахунком 3:2 на користь "Прикарпаття".

На гру зійшлося близько 2500 глядачів, інформує сайт ФК "Прикарпаття". Матч в Івано-Франківську за вже доброю традицією розпочався з виходу гравців обох команд  на поле МЦС "Рух" разом з дітками учасників АТО. І одні, й другі були одягнуті в футболки з символікою "Учасник АТО  Герой України".

Розпочався поєдинок з атак гостей, і вже на п'ятій хвилині зустрічі найспритнішим біля воріт Івана Піцана виявився Євген Кузнєцов, який і проштовхнув м'яч в сітку.  Після гола житомиряни, немов окрилені, побігли вперед, і через кілька хвилин стійка врятувала ворота "Прикарпаття" від серйозних неприємностей.

На 12-й хвилині зустрічі Володимир Боришкевич увійшов до штрафного майданчика гостей і отримав неприємний удра по ногах. Арбітр матчу чітко вказав на одинадцятиметрову позначку. Проте поки капітану надавали допомогу, Олег Веприк з позначки пробив не надто вдало і голкіпер "Полісся" Максим Іванов намертво зафіксував м'яч у руках. 

Після цього гра дещо заспокоїлася. Аж поки на 25-й хвилині матчу після проходу Конкольняка лівим краєм, здавалося б, напевно бив Орест Януш, але м'яч якимось дивом не потрапив у ворота. А як показав повтор, цим дивом виявилася рука Назарія Шевченка, проте епізод був доволі динамічним і як результат – лише кутовий для "Прикарпаття". На 34 хвилині п'ятою в акробатичному стрибку повз ворота пробив Вадим Шаврін.

Напруга матчу зростала і на 40-й хвилині Ярослав Конкольняк після передачі Петра Ковальчука промчав лівим краєм і завдав удару в напрямку воріт суперника. Захисники "Полісся" у боротьбі із Романом Дитком намагалися вибити м'яч, але той в повітрі перетнув лінію ворі,т про що чітко просигналізував асистент головного арбітра матчу.

В перерві матчу Володимир Ковалюк провів одразу три заміни у складі івано-франківської команди. І це, мабуть, і зіграло вирішальну роль в підсумковому позитивному результаті матчу. Також підсилив гру команди вихід свіжого Оринчака, який на 59-й хвилині виконав простріл, проте Дитко головою пробив вище воріт. А вже за мить Кузьмин запресингував Дячука, який віддав передачу назад, а той же Роман Дитко впевнено скористався таким подарунком суперників. Відразу після гола той-таки Дячук з позиції правого інсайда увійшов у штрафний майданчик, але пробив повз ворота. На 61-й хвилині Василь Дербах поборовся за м'яч і з 18 метрів немовби рукою поклав точно в кут  шкіряну кулю без шансів для голкіпера.

На 69-й хвилині небезпечно головою з лінії воротарського майданчика пробив Шаврін, але, на щастя для прикарпатців, м'яч пройшов вище воріт. На 78-й хвилині житомиряни заробили штрафний метрів за 25 від воріт, але не зуміли ним скористатися. Через 5 хвилин ту ж з процедуру гравці "Полісся" виконали з ідентичним успіхом. А вже у компенсований час Бовтрук зі штрафного знайшов голову Дячука і той встановив остаточний рахунок в матчі. 

Завершилася гра виконанням а капела гімну України всіма глядачами, що цього вечора зібралися на МЦС "Рух". Це був заключний домашній офіційний матч івано-франківського "Прикарпаття" в Другій Лізі сезону 2017/18 років. Надзвичайні враження та незабутні емоції подарували вболівальники, які, вигукуючи "молодці", подякували Команді Рідного Краю за сезон та за вихід в Першу Лігу ПФЛ України.

Три наступні поєдинки команда проведе на виїзді, а до Івано-Франківська повернеться вже в статусі клубу Першої Ліги ПФЛ України влітку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: