fbpx

Прикутим до ліжка сиротам у Залучанському інтернаті потрібні підгузки

Суспільство 06:50, 27.11, 2015

Лежачі сироти з фізичними та розумовими обмеженими можливостями, котрі виховуються у Залучанському дитячому будинку-інтернаті, не мають вдосталь підгузників.

"Важконеповносправні, прикуті до ліжка сироти НЕ МАЮТЬ достатньо підгузків! Лише уявіть, наскільки це неприємно і болісно для них – бути без підгузків!" – пишуть волонтери в Українській благодійницькій мережі у Фейсбук.

На квартал дитбудинку потрібно орієнтовно 27 000 підгузків, а у III кварталі (липні – вересні) цього року діти отримали лише близько третини необхідного, пояснюють волонтери, які опікуються Залучанським сиротинцем. З бюджету не виділяють достатніх коштів для повного забезпечення цих дітей і молодих людей підгузками.

1

Щоб передати дитбудинку принаймні тримісячний необхідний запас підгузників, необхідно близько 60 000 грн.

"Це значні кошти, і ми розуміємо, що лише зусиллями благодійників забезпечити цих неповносправних дітей-сиріт дуже важко, а тому звертатимемося до депутатів та посадовців з вимогами збільшити бюджетне фінансування на цю потребу, але зараз ситуація критична! Щиро просимо усіх небайдужих допомогти!"  звернулися волонетри до спільноти. 

Як зробити грошову пожертву на підгузки – http://ubm.org.ua/potreby/pidguzniki.html ‪#‎ubmua‬

 

 


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: