fbpx

Прима-балерина Катерина Кухар зіграє у фільмі "Віддана" за бестселером Софії Андрухович

Культура 20:43, 25.04, 2019

Народна артистка України і прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар приєдналася до команди повнометражного романтично-фантазійного фільму "Віддана", зйомки якого стартували у квітні.

Катерина Кухар виконає роль загадкової артистки пересувного театру, який очолює головний антагоніст стрічки, ілюзіоніст Ернст Торн. Епізод за участю Катерини почне центральну історію фільму, інформує 112 Канал. На сцені театру балерина виконає складний постановочно-танцювальний трюк.

"Зйомка в повному метрі – абсолютно новий і цікавий досвід, тим більше заінтригувала пропозиція виступити в абсолютно нетиповому для мене образі. Запропонована роль камео сподобалася практично відразу, найскладнішим було узгодити графіки зйомок, примірок та репетицій. Моя роль пов'язана з відчуттям польоту, акторською грою і навіть виконанням небезпечних трюків, тому я ще додатково працювала з каскадерами. Підготовка до зйомок принесла масу задоволення, оскільки мені притаманні нотки азарту та адреналіну", – поділилася враженнями Катерина Кухар.

Нагадаємо, що сюжет фільму заснований на відомому романі Софії Андрухович "Фелікс Австрія", який став лауреатом багатьох літературних премій.

 
Події фільму розгортаються у Станіславі (нині Івано-Франківськ) кінця XIX  початку ХХ століття, коли місто було частиною Австро-Угорської імперії. На тлі Прекрасної епохи розгортається складна історія двох молодих жінок, служниці Стефанії та панянки Аделі, чиї долі переплелися в нерозривному зв'язку любові, ревнощів, подвійних смислів і таємниць.
 
Раніше був презентований перший тизер стрічки. У широкий український прокат "Віддана" вийде в 2020 році. 
Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: