fbpx

Приватбанк відзвітував про рекордний прибуток

Суспільство 13:15, 04.05, 2019

За минулий рік Приватбанк збільшив чистий комісійний дохід, тобто прибуток від надання послуг та проведення банківських транзакцій, у півтора раза – до 15,2 млрд гривень.

Такі дані наведено в підтвердженому аудиторською компанією E&Y річному звіті банку, повідомляє ЕП.

"Збільшення кількості активних клієнтів на 10% та зростання обсягів транзакцій як у відділеннях, так і в онлайн-каналах дозволили досягти збільшення чистого комісійного доходу на 49% порівняно з 2017 роком", – зазначено в документі.

Згідно зі звітом, зростання чистих комісійних доходів за умов збільшення порівняно з 2017 роком операційних витрат усього на 14,7% забезпечило банку отримання рекордного за підсумками 2018 року прибутку в розмірі 12,8 млрд гривень.

"Комісії формують значну частину прибутку банку та є важливим фактором стійкості бізнесової моделі: чистий комісійний прибуток банку на 109% покриває адміністративні витрати", – зазначається у звітності.

"При цьому за підсумками 2018 року Приватбанк виявився одним з найкращих серед українських банків за показником перевищення доходів над витратами, що становив 45%", – повідомляє прес-служба.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: