fbpx

Засудили прикарпатця, який у день народження напідпитку "замінував" сільраду і забув про це

Суспільство 10:07, 14.08, 2017

Днями Богородчанський районний суд виніс вирок у справі мешканця села Пороги, який у стані алкогольного сп'яніння повідомляв правоохоронців про "замінування" сільської ради.

У матеріалах судового рішення йдеться, що 21 травня цього року чоловік у стані сильного алкогольного сп’яніння з власного мобільного телефону приблизно о 9 годині ранку повідомив поліцію про замінування приміщення Порогівської сільської ради, при цьому чоловік себе не називав.

При огляді приміщення сільської ради та прилеглої території вибухонебезпечних предметів не знайшли.

За деякий час працівники поліції затримали "мінера". Ним виявився місцевий чоловік, який у той день святкував день народження.

У суді чоловік свою провину визнав і розповів, що того дня вживав алкоголь, а про свій дзвінок на 102 сам дізнався вже від праавоохоронців: впізнав з аудіозапису свій голос. 

Суд визнав чоловіка винним та призначив два роки позбавлення волі, але звільнив від відбування покарання, встановивши іспитовий термін на 1 рік.

Того ж дня Богородчанський районний суд виніс аналогічне рішення у справі рідного брата обвинуваченого, який 15 травня після конфлікту з працівником виконавчого комітету теж повідомляв поліцію про "замінування" сільської ради. І також напідпитку. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: