fbpx

П'ять найдорожчих автомобілів Івано-Франківська

Суспільство 20:39, 28.04, 2016

За матеріалами Територіального сервісного центру (колишній МРЕВ УДАІ) визначили п'ятірку найшикарніших авто, зареєстрованих у Франківську.

В місті Івано-Франківську зареєстровані 53 тис. автомобілів. Серед них п'ять марок, вартістю від 70 до 150 тисяч доларів, пише ЗК.

1

Bentley Continental GT випуску 2013 року. Орієнтовна вартість такого авто, яке курсує вулицями Франківська, – 150 тисяч "зелених". Розкішне дводверне купе преміум класу британського виробника Bentley, дочірньої компанії Motors Volkswagen AG. Абревіатура GT розшифровується як Gran Turismo. Ця модель на ринку – з 2011 року. Бензиновий двигун 6,0 і автоматична коробка передач. Автомобіль – чотиримісний. Розхід пального – 26,5 л на 100 км.

2

Porsche Panamera зійшло з конвеєра у 2013 році. Ціна такого п’ятидверного спортивного фастбека становить більше 100 тисяч доларів. За рік можна придбати вже на 20 тисяч дешевше. Серійний випуск авто цього класу почався з 2009 року. За перший же рік придбали 25 тисяч машин. Універсал має гібридний двигун, залежно від модифікації об’ємом 3,0-4,8.  

3

Дорогий і респектабельний Toyota Land Cruiser 200, виробництва 2015 року. Оновлений позашляховик коштує сотню тисяч доларів. Може бути як п’яти- так і 8-місним. Дизельний двигун 4,5 л.

4

В такій самій ціновій категорії  Range Rover Discovery та Range Rover Discovery 3.0, які також можна бачити на вулицях міста.

5

Також у версії ТОП-5 найдорожчих авто Франківська новинка минулорічного автопрому – BMW X6. Ціна цього чотиримісного кросовера – від 70 тисяч доларів. Він поєднує ознаки позашляховика та купе, відтак його рекомендують як спортивне купе для активного відпочинку. Бензиновий двигун 4,3 л.

Офіційних даних про власників цих авто немає. Проте в місті знають, що належать вони франківським підприємцям, які мають торговий та будівельний бізнес. Частина з них вийшли з кримінального середовища. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: