fbpx

П'ята бієнале "Фотопортрет 2015" визначила переможців

Суспільство 15:00, 26.04, 2015

Фотоконкурс художнього портрету імені Степана Назаренка, що проходить у Івано-Франківську, склав експозицію і визначив переможців.

Відкриття виставки, де можна буде побачити кращі роботи фотографів з усієї України, відбудеться в обласному центрі Прикарпаття 8 травня. 

Журі П’ятої бієнале імені Степана Назаренка "ФОТОПОРТРЕТ 2015" обрали переможців конкурсу. За перше місце Золоту медаль Національної спілки фотохудожників України, а також професійний штатив вручать Олександру Малому з Рівного за три роботи "Без назви".

Друге місце – Золоту медаль Міжнародного фотографічного руху "Образ без кордонів" та накопичувач отримає Євгеній Боярчук з Луцька за роботу "Водій автобуса".

Третє місце  Срібну медаль Національної спілки фотохудожників України та цінний приз від Центру фото "Сако"  Антон Сорочак з Івано-Франківська, робота "Наталі".

Четверте місце  Срібну медаль Міжнародного фотографічного руху "Образ без кордонів" та накопичувач вручать Михайлу Палінчаку з Ужгорода за роботу "Волонтер".

П’яте місце, Бронзова медаль Національної спілки фотохудожників України та зарядний пристрій  нагорода Дмитра Петрини, Івано-Франківськ, за роботу "Юлій".

Шосте місце, Бронзова медаль Міжнародного фотографічного руху "Образ без кордонів" та відбивач  нагорода Ігоря Жолобака з села Губиниха Дніпропетровської області за роботу "Вдова".

Також учасникам фотоконкурсу вручать Дипломи Національної спілки фотохудожників України, Міжнародного фотографічного руху "Образ без кордонів", Центру сучасного мистецтва, спеціальні відзнаки газети "День", подарунки від хутрофірми "Тисмениця" та компанії Amway.

Спеціальний Диплом від платформи "Тепле місто" повезе до Києва Юрій Шепета за роботу "Віра, Надія, Любов".

Відкриття виставки в Івано-Франківську 8 травня о 15.00 за адресою: вул. Незалежності, 53, виставкова зала Івано-Франківської обласної організації Національної спілки художників України. 

Виставка триватиме до 16 травня. Вихідний вівторок.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: