fbpx

П’ятирічний Денис з Верховинщини потребує допомоги: хлопчику на операцію потрібно 15 тисяч євро

Суспільство 21:20, 09.08, 2016

В 5-річного Дениса з села Красноїлля, що на Верховинщині, тяжка хвороба очей з дитинства.

Хлопчику діагностували вроджену міопію великого ступеню, катаракту, атрофію зорових нервів. Вилікувати дитину взялися лікарі в Німеччині, повідомляє сайт Верховина.

За словами матері Дениса Оксани Освіцінської, у клініці виписали рахунок на 15 000 євро, після його оплати хлопчик зможе бачити та насолоджуватися красою природи, споглядати за процесами, що відбуваються навколо, та просто повноцінно жити.

Необхідних грошей у сім’ї немає, адже вони вже витратили все, що мали. Зараз знову сподіваються на чуйність та небайдужість земляків, адже лише спільними зусиллями зможуть повернути дитині зір.

"Я ще раз хочу до Вас звернутися по допомогу, – звертається Оксана Освіцінська. – Ми лікуємось у Німеччині, і нам знову виставили рахунок, який ми не можемо оплатити самостійно. Я вам щиро вдячна за все! Якщо ми зберем гроші, Дениско буде бачити на обоє очей".

Для того, щоб допомогти Дениску відновити зір, прохання переказувати гроші на рахунок матері хлопчика: 4149 4978 6128 5544 (Освіцінська Оксана).

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: