fbpx

Пишна модель з Франківська Марія Павлюк стала обличчям відомого бренду. ФОТО

Стиль життя 10:57, 23.02, 2018

Марія Павлюк з Івано-Франківська, яка перемогла у проекті "Модель ХL", стала обличчям бренду Андре Тана для пишних жінок і знялася у провокаційній фотосесії з оголеними чоловіками-моделями

Дизайнер і суддя першого сезону проекту "Модель XL" на "1+1" Андре Тан представив колекцію для пишних жінок "А.Tan plus", пише ТСН.

Для лук-буку нової колекції дизайнера Марія Павлюк знялася в провокаційній фотосесії з оголеними чоловіками-моделями. Спокусливі образи переможниці проекту "Модель XL" підкреслили її привабливі форми, а стильні вбрання, за словами Андре Тана, відповідають модним трендам сезону. Уже найближчим часом фото Марії в дизайнерському вбранні з’явиться на білбордах у всій країні, а саму колекцію можна буде придбати в магазинах бренду.

Зазначимо, в Івано-Франківську перший такий білборд вже з'явився:

1

Андре Тан був членом журі першого сезону проекту, крім нього, учасниць оцінювали Катя Осадча, Влад Яма і Тетяна Мацкевич.

Наразі триває кастинг на другий сезон проекту "Модель XL", взяти участь можуть дівчата від 18 до 32 років. Для цього необхідно заповнити анкету на сайті телеканалу "1+1".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: