fbpx

Напад депутата Скрипничука на журналіста і автора інсталяції – гостра реакція соцмереж

Суспільство 12:36, 13.06, 2016

У соціальних мережах бурхливо обговорюють неадекватну поведінку керуючого справами Івано-Франківської облради, депутата облради від ВО "Свобода" Василя Скрипничука, який у холі адмінбудинку напав на журналіста ТРК "Карпати" Едуарда Скрипника та фотохудожника Юрія Бакая.

Як повідомляв КУРС, Василь Скрипничук неадекватно відреагував на інсталяцію Юрія Бакая "Вапно", встановлену в рамках фестивалю ПортоФранкоГогольФест у холі Івано-Франківської ОДА, та напав на журналіста ОДТРК "Карпати" Едуарда Скрипника. Відео з, очевидно, добряче підпилим нахабним депутатом підірвало соцмережі і викликало зливу обурених коментарів. 

Весь PORTO-FRANKO-GOGOL-FEST окуповується одним таким відео. Бо марнославна награність, зверхність і манірна неадекватність держслужбовців затуманюється кабінетами і підсвічується простими звичайними інсталяціями, які мали б з'являтись якщо не щодня, то нащодень. В якості терапії і тесту на придатність .

 

Я дуже уважно читав коментарі на різних сайтах, щодо неадекватної поведінки чиновника Скрипничука. Усі визнають що він був нетверезим, але… це подається як оправдальний акт. Мало того, якісь люди писали, що над ним познущались. Бухий, агресивний, нахальний, та ще й в робочий час? Люди, ви цілком позбулись моралі? Вам не соромно? Бридота, це комуняцька бридота, отямтесь!

Коли інсталяція переростає в перформанс…

І чим ця кумедія відрізняється від практики компартійних часів?

Якщо я щось не розумію, значить це дурня, яку тре заборонити.

Коли ж ми навчимось говорити: "дякуємо, що ви інакші" замість "добре, що ви такі ж самі, як і ми"? 
Коли втоклачимо собі в голову просту істину: те, що людина(витвір мистецтва тощо) відрізняється від інших(іншого), не дає права вважати її(чи щось) другим сортом?.. 
Можливо, справа в нашій тоталітарній ментальності? Адже в інших країнах, очевидне залишається очевидним.

"Ви не знаєте, хто я такий? Ви з Африки?", – керуючий справами Івано-Франківської облради Василь Скрипничук. Народ не зобов'язаний знати поіменно всіх своїх слуг. Чи як там наші обранці себе називають? 

Прекрасний рагуль з совка. Подивіться як його тіпає! Оце я розумію, сила мистецтва. Мистецтво не має залишати байдужим. І навіть до рагуля дійшов якийсь сигнал. Це прекрасно. А може це такий рекламний хід? Думаю, якщо треба буде прорекламувати якусь мистецьку акцію – треба кликати цього франківського унтера Пришибєєва. Найчастіше різноманітні рагульські підлості робляться зі словами "Ти був на фронті? А я був!" Цей рагуль теж такі слова сказав! 

От ще одне яскраве підтвердження правильності прийнятого мною рішення щодо бухалова…. Алкоголь у непомірних кількостях – таки зло!
Другий привіт Porto Franko Gogol Fest від тієї ж партії… 
"Ти Василь і я Василь, оба ми Василі,..". Пробиваємо дно далі…
Грьобаний сором… хоча мені то чого соромитись? 

Коли бидло з влади не здатне сприйняти нічого, окрім номенклатурної зони комфорту. Знайомтеся, вічно п'яний Василь Скрипничук. 

Інсталяція на ‪#‎ПортоФранко‬ викликала бурхливу реакцію в керуючого справами Франківської обл.ради. Я щітаю, це новий міністр культури 

Здається, пора "лабутенів на авто" пройшла, а стартувала нова – чиновник-"звєзда"

 

Porto Franko Gogol Fest – мистецтво рве на шмаття непідготовані "свободівські" голови – це вам не сміття звично палити чи з факелами ходити)))

П'яне свободівське бидло…
Немає чого додати…
Таке лайно керувало обласною радою…(((

Нагадаємо, на відео Василь Скрпничук пообіцяв, що з понеділка припинить свою роботу в обласній раді. Сьогодні голова облради Олександр Сич повідомив, що підписав заяву Скрипничука про відпустку з "можливим подальшим звільненням".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: