fbpx

"Real Estate IF Awards": в Івано-Франківську рієлтори відзначили найкращі будівельні компанії. ФОТО

Суспільство 15:27, 12.10, 2018

В Івано-Франківську Асоціація Фахівців (Рієлторів) з Нерухомості України (АФНУ) започаткувала щорічне галузеве свято "Real Estate IF Awards", яке приурочили до Дня рієлтора.

До громадської організації АФНУ входять сертифіковані рієлтори з усієї України. В Івано-Франківську Асоціація налічує 56 сертифікованих рієлторів, які вирішили неупередженим шляхом голосування обрати найкращі будівельні компанії у семи номінаціях. Франківські рієлтори взяли на себе таку відповідальність, оскільки резонно вважають, що саме їхня професія об’єднує на ринку покупців з будівельними фірмами, нотаріусами та землевпорядниками.

Рієлтор Наталія Мушкевич каже, що такі заходи покликані зблизити між собою усіх учасників ринку нерухомості. Член Асоціації Оксана Максимчин у роботі вважає важливішою співпрацю, аніж конкуренцію.

“Ми зараз акцентуємо на співпраці, на партнерських продажах, щоб не було конкуренції між рієлторами, а клієнт отримував більш якісну послугу”, – ділиться Оксана.

1

“Рієлтор є імпульсом, який спричинює рух по ланцюжку від забудовника до покупця житла. Дуже багато залежить саме від професійності рієлторів, – наголошує керівник Івано-Франківського обласного відділення АФНУ Олександр Лахтіонов. – Тому Асоціація рієлторів цього року зробила об’єднане свято для всіх”.

2

“Мета свята – довести, що кооперація завжди вигідніша, аніж конкуренція. Конкуренти об’єднуються заради спільної мети, навчання, розвитку. І разом отримують кращий результат. У цьому випадку ринок нерухомості розвивається в цілому, стає прозорішим, цивілізованішим і професійнішим”,  додає Олександр Лахтіонов.

Переможцям вручили оригінальні призові цеглинки.

У номінації “Наймасштабніші будівельні проекти” здобула перемогу компанія “Ярковиця“; у номінації “Грандіозні проекти” – “M Group Development“; номінація “Стабільність” – “МЖК Експрес-24“; номінація “Найкращий благоустрій територій”  “Вамбуд“; номінація “Лідерство в темпах будівництва” – “Спілка забудівників“; номінація “Найкращий маркетинг” – “Вертикаль“; номінація “Інноваційний проект житлового комплексу”  “Благо“.

Директор з маркетингу “M Group Development” Оксана Мельник каже, що в Івано-Франківську компанію відзначають високою галузевою нагородою вперше.

“Визнання у рідному місті серед людей, які тут живуть і бачать, що ми тут робимо, – це дуже приємно. Наша компанія обрала собі стратегію будівництва оригінального, яке вирізняється та врізається у пам’ять, і наші проекти дійсно грандіозні”, – каже Оксана Мельник.

3

Компанія “МЖК Експрес-24” на ринку з 1996 року. За цей час компанія пройшла різні випробування, встигла вкорінитися, здобути авторитет і повагу покупців і тому заслужено отримала перемогу у номінації “Стабільність”. Директор “МЖК Експрес-24” Олекса Салига з гордістю зауважує, що протягом останніх восьми років фірма залишається одним із найкращих платників податків серед будівельних компаній в Івано-Франківську.

“Ми не найбільша компанія і не найбільше будуємо. В нас приблизно однаково стабільна протягом останніх десяти років кількість збудованих і зданих в експлуатацію квартир… В нас є своє місце на ринку”, – каже Олекса Салига.

Переможці одноголосно заявляють, що основним принципом роботи і стратегією для кожної з компаній є висока якість.

Окрім нагород, подяки АФНУ отримали 20 будівельних компаній, 25 нотаріусів та 19 найбільш активних членів Асоціації.

4

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: