fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Економіка
  • Ремонтувати дороги на Прикарпатті хочуть 14 компаній: відеотрансляція процедури реєстрації конкурсних пропозицій

Ремонтувати дороги на Прикарпатті хочуть 14 компаній: відеотрансляція процедури реєстрації конкурсних пропозицій

Економіка 11:27, 30.07, 2015

В обласній Службі автомобільних доріг відбувається процедура відкриття конкурсних пропозицій на ремонт прикарпатських доріг. Пропозиції подали 14 компаній з усієї України. Загальна сума тендеру – 425 млн грн.

На розкриття пропозицій до офісу САДу прибули народні депутати Олександр Шевченко та Богдан Дубневич, активісти Самооборони, журналісти. Серед фірм-учасників конкурсу – ТОВ "ПБС" Олександра Шевченка, яка вже місяць ремонтує дорогу "Мукачеве – Львів" у Львівській області. 

На конкурс виставлено 3 лоти. Перший   поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Н-09 Мукачеве  – Львів, довжина ділянки   78 км, передбачене фінансування з бюджету на суму 310 млн грн. Другий   поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Н-10 Стрий – Мамалига, 4 ділянки, фінансування  40 млн грн. Третій   поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Р-24 Татарів   Кам'янець-Подільський (5 ділянок), на який з бюджету передбачено 75 млн грн. 

Пряма трансляція процедури:

Як повідомляв КУРС, днями голова Служби автомобільних доріг області Микола Проців поскаржився на тиск, який на нього начебто чинять нардепи від Прикарпаття. Обранці звинувачували голову САДу в порушенні технології і неякісному ремонті доріг . 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: