fbpx

РФ перекинула у Дебальцеве ешелон з танками і "Градами", – розвідка

Суспільство 14:24, 17.04, 2016

На території Донбасу, тимчасово окуповані проросійськими бойовиками, зафіксовано надходження озброєння, військової техніки та паливно-мастильних матеріалів з РФ.

У Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомили, що з території Росії до залізничної станції Дебальцеве прибув ешелон з військовою технікою – 3 танки, 2 122-мм РСЗВ "Град", 2 автомобілі "Урал" та з дизельним пальним (160 тонн), пише УП.

Окрім того, у районах н. п. Луганськ, Михайлівка, Харцизьк та Донецьк зафіксовано наявність 122-мм РСЗВ "Град", артилерійських систем калібром понад 100 мм і танків.

Дані про озброєння надано представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. 

Також, за даними розвідки, у лавах бойовиків виявлено втрати зі складу частин та з’єднань 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, які намагаються витіснити сили АТО з н. п. Авдіївка та Мар’їнка і здійснюють диверсійно-розвідувальні акції у районі н. п. Широкине. 

"16 квітня поранено 13 військовослужбовців із складу 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), 3 (Горлівка) та 100 (Донецьк) окремих мотострілецьких бригад", – повідомили у ГУР Міноборони. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: