fbpx

Незабаром пройде юнацький турнір з баскетболу "Різдвяний Івано-Франківськ-2017"

Спорт 22:34, 07.01, 2017

З 13 по 15 січня 2017 року баскетбольний клуб "Говерла" проводить прем'єрний юнацький турнір "Різдвяний Івано-Франківськ-2017".

На прем’єрний турнір до обласного центру Прикарпаття завітають одразу три сильні і знані в Україні учасники. Мова йде про дві команди з Одещини – БК "Хімік" (м. Южне) та СДЮСШОР ім. Літвака (м. Одеса), а також добре відомий франківським вболівальникам ОСДЮШОР (м. Рівне). Честь Івано-Франківщини захищатиме кращий колектив краю у своїй віковій категорії – ДЮСШ "Говерла"-КФВ, інформує news.ukrbasket.net.

За словами організаторів та тренерів, голова мета турніру – розвиток та популяризація баскетболу на Прикарпатті та в Україні, пошук талановитих дітей та їх подальше залучення до складів збірних команд з баскетболу у певних вікових категоріях. Водночас такі змагання сприяють підвищенню спортивної майстерності спортсменів, а також стануть відмінною підготовкою юнацьких команд до участі у Чемпіонаті України ВЮБЛ, а також регіональних першостях.

Відтак впродовж трьох днів команди проведуть одноколовий турнір, за підсумками якого буде визначено переможця та призерів "Різдвяного Івано-Франківська". Окрім того, буде визначено п’ять кращих у номінаціях: кращий захисник, кращий атакуючий, кращий центровий, кращий снайпер та MVP, які будуть нагороджені пам’ятними статуетками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: