fbpx

РНС – єдина справжня опозиційна сила, здатна втілювати зміни в життя, – Дерев'янко

Політика 13:17, 17.04, 2018

Про це заявив один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народний депутат Юрій Дерев’янко в ефірі телеканалу ATR.

Депутат повідомив, що 16 квітня відбулась велика політрада РНС, де зібрались понад 60 керівників обласних осередків партії, а також керівники осередків в містах з населенням більш як 100 тисяч мешканців.

Він додав, що учасники політради разом з Михайлом Саакашвілі обговорювали план подальших дій.

"Якраз завдяки РУХУ НОВИХ СИЛ сьогодні рейтинг Петра Порошенка дорівнює майже нулю або дуже близький до цього показника", – підкреслив Дерев’янко.

Він додав, що РНС сьогодні є тією єдиною справжньою опозиційною силою, яка не тільки має план дій стосовно того, що треба зробити, а й величезну кількість кадрового потенціалу, людей, які здатні втілювати це в життя. Окрім того, лідер партії Михайло Саакашвілі – єдиний з українських політиків, який може впевнено сказати, що йому вже вдалось це зробити.

"Крім протестного руху і тієї боротьби, яку і так ми ведемо, ми будемо доносити до людей всі ті конструктивні речі, програму наших дій, яку ми будемо втілювати", – поінформував нардеп.

Дерев’янко також повідомив, що кількість членів політради партії не зменшилась, а збільшилась. 

"З’явились нові хороші люди, які очолюють зараз міські організації",  додав він.

Політик відзначив, що РУХ НОВИХ СИЛ бореться за те, щоб зміни, за які люди виходили 4 роки назад на Майдан, були втілені. "Щоб чітко все називати своїми іменами, щоб ми мали країну, побудовану за європейськими стандартами", – підкреслив депутат.

Він також відзначив, що РНС – це не просто партія, це широка платформа, яка об’єднує і лідерів різних суспільних рухів, і позапартійних.

Дерев’янко також підкреслив, що Президент Порошенко багато уваги приділяє РНС, намагаючись його дискредитувати.

"Погано, що політичні в’язні знаходяться у в’язниці. У вівторок о 16.00 буде суд щодо запобіжного заходу Северіону Дангадзе. Його перевели із СІЗО СБУ на Лук’янівку, де його фактично катують. Закрили в камеру без вікон, нікого не допускають, щоб вибивати якісь покази проти Саакашвілі і РНС", – обурився Дерев’янко.

Він закликав усіх небайдужих українців прийти в суд, що підтримати Дангадзе, якого можна назвати політв’язнем режиму Порошенка.

Нагадаємо, 16 квітня відбулось засідання політради РУХУ НОВИХ СИЛ. В порядку денному були питання стратегії і тактики подальшої роботи, обрання члена Ради партії, обрання членів Центрально-ревізійної комісії, проект змін до Статуту партії та інші важливі питання.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: